Поштовани родитељи,

Обавештавају се родитељи/законски заступници деце да Предшколска установа ”Дечја радост” Панчево почиње са радом 11. маја 2020. године

Желимо да вам се обратимо са првим информацијама које смо примили, а тичу се организације рада вртића у новонасталим условима.

Пре свега, желимо да знате да су сви вртићи дезинфиковани и да у објекат могу ући само деца и запослени. Испред вртића ће бити дезобаријере, а на улазним вратима ће бити дежурни васпитач/сестра, која мери температуру детету и одводи га у собу.
Прописан је број деце која могу боравити у једној просторији, сходно томе ће деца бити распоређена по групама. Молимо вас за стрпљење и разумевање, јер постоји могућност да дете не борави у својој радној соби, али ћемо се потрудити да буде са својим другарима и матичним васпитачем.
Због специфичности ситуације и поштовања свих мера које је прописало Министарство, вртић похађају деца коју сте пријавили недавним анкетирањем уз обавезу доношења потврда:
– да су оба родитеља тренутно радно ангажована
– потврду педијатра да је дете здраво (не старију од 7 дана).
Примопредају потврда ћемо организовати у петак, 08.05. испред вртића, а о времену ћемо вас обавестити.
Уколико постоји потреба за доласком детета у вртић у наредном периоду, у обавези сте да најавите два дана раније и донесете потврде од послодавца да су тренутно ангажована оба родитеља и потврду од педијатра да је дете здраво. Додатним информацијама у вези са евентуалним променама ћемо вам се обратити после састанка кризног штаба који је заказан за четвртак.